Szanowni Koledzy i Koleżanki oraz zacna Młodzieży
Zaproponowaliśmy wam zabawę , która ma pomagać , integrować oraz kształcić – ale powtarzam jest to zabawa .
Dlatego jako odpowiedzialny z Ramienia Klubu strazak.pl za to zadanie informuję :
Do prowadzenia zadania zobowiązali się @Sylwek i @Piotreq88 którym bardzo dziękuję za poświęcony czas i jestem ich dłużnikiem ,
Nie wyznaczyliśmy górnej granicy wieku bo jest to bez zasadne , każdy może wziąć udział w zabawie .
Pomoce naukowe są jak najbardziej wskazane – bo po części o to chodzi – wiele odpowiedzi jest na forum oraz w Internecie – ale sama potrzeba ich odnalezienia spowoduje konieczność mimowolnej nauki i przyswajania wiedzy
Jako ewentualne ciało odwoławcze apeluję o fajną zabawę w duchu koleżeństwa i tak będę rozpatrywał ewentualne spory lub skargi
Mamy również wiele innych pomysłów na wspólne działanie, planujemy także wiele innych konkurów . Niestety każdy z Nas robi to społecznie w wolnym czasie i proszę mieć trochę wyrozumiałości dla pewnych niedoskonałości .
W razie pytań , uwag , propozycji lub wręcz deklaracji zrealizowania swoich pomysłów , proszę o kontakt na PW do mnie lub kolegów @Sylwka i @piotreq88 z którymi jestem w ciągłym kontakcie .
W imieniu Rady Klubu strażak.pl życzę miłej i udanej zabawy połączonej z edukacją .
Z pozdrowieniami dla młodszych i starszych strażaków – sympatyków straży - MIKO