Teraz Siusiek powinien ,,obsikać'' ściany we wszystkich jednostkach, gdzie są ZT. Floriana, jak to robią psy zaznaczając swoje terytorium w tych trzech województwach. Napisać to wszystko moje. Pinki i Mózg, jak co dzień zdobywają świat.
Nic mnie tak nie rozbawiło jak bzdurne wyjaśnienia PZK ZZS Florian. Prawda moim zdaniem jest jedna otóż obecne kierownictwo bez drastycznych ruchów przegrało by tegoroczne wybory więc ruszyło z buta mieszać na województwach... Na potwierdzenie faktu dodam tylko jedną rzecz jeszcze dwóch ludzi straciło stanowiska uchwałami prezydium i nawet słowa o tym nie ma w tych wyjasnieniach... Co do mitycznego RODO to czym się różni nazwisko na stronie ZZS Florian od nazwiska w uchwalę? Bądźmy poważni uchwały są jawnymi dokumentami! Jak ktoś nie wierzy nich zobaczy uchwały swojej rady gminy lub miasta albo zarządzenia prezydentów które są publikowane na ich stronach a potrafią dotyczyć bardzo dużych kwot dla poszczególnych ludzi np. umorzenie podatku od nieruchomości. Moim zdaniem i nie tylko moim ukrywane są rozliczenia finansowe ZZS przed członkami. No i na koniec co do skąłdania zawiadomień do prokuratury to jest świete prawo a nawet obowiązek uczciwego człowieka aby piętnować nieuczciwość.
I taki związkowiec Solidarności sieje ferment że w Naszym Związku coś się dzieje?Spojrz na swoje podwórko...apropo skierowań na SPO.
Cytat: Eqinox w Marzec 14, 2026, 12:36:37Nic mnie tak nie rozbawiło jak bzdurne wyjaśnienia PZK ZZS Florian. Prawda moim zdaniem jest jedna otóż obecne kierownictwo bez drastycznych ruchów przegrało by tegoroczne wybory więc ruszyło z buta mieszać na województwach... Na potwierdzenie faktu dodam tylko jedną rzecz jeszcze dwóch ludzi straciło stanowiska uchwałami prezydium i nawet słowa o tym nie ma w tych wyjasnieniach... Co do mitycznego RODO to czym się różni nazwisko na stronie ZZS Florian od nazwiska w uchwalę? Bądźmy poważni uchwały są jawnymi dokumentami! Jak ktoś nie wierzy nich zobaczy uchwały swojej rady gminy lub miasta albo zarządzenia prezydentów które są publikowane na ich stronach a potrafią dotyczyć bardzo dużych kwot dla poszczególnych ludzi np. umorzenie podatku od nieruchomości. Moim zdaniem i nie tylko moim ukrywane są rozliczenia finansowe ZZS przed członkami. No i na koniec co do skąłdania zawiadomień do prokuratury to jest świete prawo a nawet obowiązek uczciwego człowieka aby piętnować nieuczciwość. I taki związkowiec Solidarności sieje ferment że w Naszym Związku coś się dzieje?Spojrz na swoje podwórko...apropo skierowań na SPO.Cytat: RABONA w Marzec 13, 2026, 09:28:13 Teraz Siusiek powinien ,,obsikać'' ściany we wszystkich jednostkach, gdzie są ZT. Floriana, jak to robią psy zaznaczając swoje terytorium w tych trzech województwach. Napisać to wszystko moje. Pinki i Mózg, jak co dzień zdobywają świat.A ja niestety nie mogę obsikiwać tego o czym piszesz. Poprostu sikam w jedno miejsce.