Pewnie może tak zostać to można odchodzić w grudniu , moi rodzice mają po 2300 i 1950 emki serio. Resztę zostawię dla was wszystkich
Po 2 miesiącach ZER przysłał odpowiedź odmowną o przeliczeniu emerytury i sugeruje się zwrócić do komendy macierzystej.
Wstyd mi za takich ludzi, którzy pracowali w strukturach PSP. Jakby brakowało wam na chleb to okej, ale macie tak wysokie emerytury które ludziom w życiu nie śniły….
Cytat: mish3lls w Kwiecień 17, 2026, 12:09:20Wstyd mi za takich ludzi, którzy pracowali w strukturach PSP. Jakby brakowało wam na chleb to okej, ale macie tak wysokie emerytury które ludziom w życiu nie śniły…. Za to ja kompletnie nie rozumiem tego typu podejścia. Prawo jest równe dla wszystkich. Skoro wyszło na to, że Państwo bezprawnie próbowało wyrolować określoną grupę społeczną, to należy się im ten zwrot jak psu buda. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: hellfire67 w Kwiecień 17, 2026, 02:10:33Po 2 miesiącach ZER przysłał odpowiedź odmowną o przeliczeniu emerytury i sugeruje się zwrócić do komendy macierzystej.I ma rację bo strażacy którzy poszli na drogę sądową, pozwanymi są KM/KP PSP-Skarb Państwa.
To teraz pozywać swoją ex KP/KM