Służba > Gorące dyskusje strażaków

Wybory na Prezydenta RP - 2025 r.

(1/3) > >>

pb11:
Proszę w tym wątku ścierać się w swobodnej dyskusji na temat,  który kandydat lub partia lepsza.

pb11:

--- Cytat: tuitam w Maj 21, 2025, 12:10:32 ---Przecież to PO. Cięzko było sobie przypomnieć jak traktowali nas za poprzednich rządów ? Ktoś myślał, że tym razem rudy będzie inaczej się zachowywac ?

--- Koniec cytatu ---

ogniomiszcz:
To ja poproszę temat o podpaskach.
To jedyne forum strażackie a nie 50te polityczne.

mixxol1998:
Kiedyś te wielkie nadrabianie zaległości w kampanii budziło sensacje dzisiaj to żenada... przed wyborami brak informacji o mieszkaniówce podwyżkach i najlepsze liście aut cyk dwa dni po pierwszej turze nagle lista jednostek OSP z dofinansowaniem , nagle ustawa mieszkaniowa zaczyna wchodzić w gre, nikt mnie nie zwiedzie.. Mam dużo do parti która była wcześniej ale chociaż powiem tak w ciągu ostatnich 5 lat około 15 nowych aut na powiat teraz 2 lata i jedno lekkie właśnie ogłoszone

pb11:

--- Cytat: ogniomiszcz w Maj 21, 2025, 17:30:31 ---To ja poproszę temat o podpaskach.
To jedyne forum strażackie a nie 50te polityczne.

--- Koniec cytatu ---

Otóż to tylko weź to wytłumacz niektórym uczestnikom forum. , Ja już mam dość czyszczenia wątków z postów związanych z  wyborami. Tu niech się namiętnie Panowie przekonują do swoich racji przy okazji nie spamując innych tematów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej