Autor Wątek: Nie-legalna akcja protestacyjna ZZS Florian?  (Przeczytany 4929 razy)

Offline Eqinox

• VIP
  • *
Odp: Nie-legalna akcja protestacyjna ZZS Florian?
« Odpowiedź #25 dnia: Grudzień 22, 2024, 16:55:54 »
Zauważcie, że mocno pod postami NSZZ uaktywnił się były KG. Jeszcze nie tak dawno za udzielanie się na popularnych platformach internetowych, było się pociąganym do odpowiedzialności.. niektórzy mają krótką pamięć  :gwiazdki:
Zawsze lubił Facebooka   :rofl:
Nie ma zadań niemożliwych do wykonania dla kogoś, kto nie musi tych zadań wykonywać.

Offline simek92

• VIP
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: Grudzień 22, 2024, 18:37:19 »
No nie da się nie zauważyć. Ciekawe o czym będzie tak pamiętał.

Offline Eqinox

• VIP
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: Grudzień 22, 2024, 18:46:07 »
Chyba akcja z Wysokiego Mazowieckiego nabiera tempa :straz: Teraz pytania z początku wątku będą kluczowe  :wacko:
Nie ma zadań niemożliwych do wykonania dla kogoś, kto nie musi tych zadań wykonywać.

Offline simek92

• VIP
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: Grudzień 22, 2024, 20:00:46 »
No jakoś wersja 01 z Wysokiego jest zgoła odmienna od tego co przedstawia S.

Offline adivano

• Stary Wyga
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: Grudzień 22, 2024, 20:01:38 »
Chyba akcja z Wysokiego Mazowieckiego nabiera tempa :straz: Teraz pytania z początku wątku będą kluczowe  :wacko:
Jeszcze bym zrozumiał jakby żadnej nie pozwolił wywiesić..

Offline Eqinox

• VIP
  • *
« Odpowiedź #30 dnia: Grudzień 22, 2024, 20:09:03 »
No jakoś wersja 01 z Wysokiego jest zgoła odmienna od tego co przedstawia S.
To już kto inny będzie rozstrzygał... Poza tym 01 też może pozwać Skę tylko musi sprawdzić czy Florian jest w akcji czy nie  :rofl: Bo namoczy praz kolejny.

Offline Eqinox

• VIP
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: Grudzień 22, 2024, 21:03:57 »
Otrzymałem informację ale odmówiłem bo nie otrzymał tego sekretariat? No ludzie najpierw samopod...ka przewodniczącego F z Wysokiego Mazowieckiego teraz Komendanta... Chyba trochę za dużo... Równa ekspozycja? Ciekawe pojęcie z uwagi, że tylko jeden związek opublikował uchwały i poinformował kierownictwo o proteście  :wacko: A drugi do dnia dzisiejszego uchwały nie pokazał może pokaże ale to się z czasem przekonamy :rofl:

Offline osp93

• Bywalec
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: Grudzień 22, 2024, 21:13:41 »
Nie wiem jak wyciągnąłeś takie wnioski. Ale jeśli stanowisko komendanta jest prawdą to przecież jasno jest napisane, że zgłosił się strażak zapytał czy może wywiesić flagi, bo rozpoczął się protest. Natomiast komendant odpowiedział, że on takiej oficjalnej informacji nie ma i jak wpłynie ona pisemnie na sekretariat to wyda zgodę.
Oczywiście odnoszę się do pierwszej części twojej wypowiedzi

Offline Eqinox

• VIP
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: Grudzień 22, 2024, 21:18:27 »
Nie wiem jak wyciągnąłeś takie wnioski. Ale jeśli stanowisko komendanta jest prawdą to przecież jasno jest napisane, że zgłosił się strażak zapytał czy może wywiesić flagi, bo rozpoczął się protest. Natomiast komendant odpowiedział, że on takiej oficjalnej informacji nie ma i jak wpłynie ona pisemnie na sekretariat to wyda zgodę.
Strażak to mu co powiedział? Ustna informacja to nie informacja? Gdzie w prawie jest uregulowana "oficjalna informacja"? Już w kilku miejscach jest zapowiedź sądowego rostrzygnięcia to za rok się przekonamy kto miał rację  :rofl:
Swoją drogą w tym "stanowisku" jest pewna inna historia która odbije się czkawką przewodniczącemu ZZS F jeśli mam rację co do legalności protestu w który wątpię   :wacko:

Offline osp93

• Bywalec
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: Grudzień 22, 2024, 21:52:23 »
Ale chyba przyznasz, że jednak jak jest informacja na papierze z podpisem to troszeczkę więcej znaczy niż to co ktoś powie. Tym bardziej, że jak zrozumiałem strażak ten nie jest nawet przewodniczącym S w tej komendzie.

Offline Eqinox

• VIP
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: Grudzień 22, 2024, 22:04:31 »
Ale chyba przyznasz, że jednak jak jest informacja na papierze z podpisem to troszeczkę więcej znaczy niż to co ktoś powie. Tym bardziej, że jak zrozumiałem strażak ten nie jest nawet przewodniczącym S w tej komendzie.
Moim zdaniem pogublili się tam grubo i jeszcze zaczęli pisać bzdurne i zbędne stanowiska a jak to się dalej potoczy to chyba wiem. Uważam, że te stanowiska będą stanowić podstawę dalszych działań...