Służba > Związki Zawodowe
Nie-legalna akcja protestacyjna ZZS Florian?
Eqinox:
No ale nie fart :rofl: :wacko: Sad właściwy dla KSP to Warszawa lub Gdańsk bawcie się dobrze bo będzie drogo...
https://www.facebook.com/share/p/15jggNnhth/
Eqinox:
Do napisania tego tematu natchnęło mnie stanowisko Pana Przewodniczącego z ZT ZZS Florian Wysokie Mazowieckie który opisuje sytuację w sprawie protestu w swoim zarządzie ale chyba muszę zadać kilka pytania:
1. Czy Zarząd Krajowy ZZS Florian podjął uchwałę o podjęciu (odwieszeniu) ogólnopolskiej akcji protestacyjnej? Moim zdaniem NIE
2. Czy statut ZZS Florian pozwala na głosowanie w sposób elektroniczny? Moim zdaniem NIE
3. Czy inne organy ZZS Florian mogą podjąć taką decyzję? Moim zdaniem NIE (paragraf 25 ust. 2 lit. l statutu)
4. Czy podejmowanie bezprawnych działań protestacyjnych podlega sankcji prawnej? Moim zdaniem TAK
I na koniec dygresja w obronie komendanta tak się wpakować wyrazy współczucia bo moim zdaniem ktoś może mieć większy problem niż mu się wydaje.
pb11:
A jeśli można bo nie chce mi się wydzwaniać, to co skłoniło Pana komendanta do takich przedziwnych, wybiórczych w sosunku do niektórych organizacji zwiazkowych działań.
Eqinox:
--- Cytat: pb11 w Grudzień 21, 2024, 17:50:59 ---A jeśli można bo nie chce mi się wydzwaniać, to co skłoniło Pana komendanta do takich przedziwnych, wybiórczych w sosunku do niektórych organizacji zwiazkowych działań.
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że teraz to już sam nie wie :rofl:
SIUSIEK:
Dłubiesz w czymś grząskim. Moim zdaniem podłub sobie w ...
Święta idą, są już blisko..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej