Autor Wątek: Badania do pracy dyplomowej/publikacji naukowej  (Przeczytany 1301 razy)

Offline UniwMed

• Początkujący
  • *
Badania do pracy dyplomowej/publikacji naukowej
« dnia: Wrzesień 04, 2024, 06:42:59 »
Dzień dobry,
w imieniu swoim i mojego studenta, chciałem zwrócić się do użytkowników forum z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej wiedzy pracowników PSP na temat pożarów lasów. Pytania nie są przesadnie skomplikowane, ale dotyczą dość szerokiego zakresu wiedzy. Ankieta jest w pełni anonimowa i składa się z czterech działów każdy po nie więcej jak 5 pytań. Odpowiedź na wszystkie pytania nie powinna zająć więcej jak 10-15 minut. Wyniki zostaną użyte do napisania pracy dyplomowej, a w domyśle planujemy  przygotować krótką publikację naukową i wysłać ją do jednego z branżowych czasopism. Bardzo prosimy o jak najbardziej rzetelne wypełnienie ankiety, bez sprawdzania poprawnych odpowiedzi, jak również bez odpowiadania w sposób całkowicie losowy "dla żartu". Jeśli to nie problem to prosilibyśmy o przekazanie linku do ankiety jak największej ilości osób, gdyż im większa ilość ankietowanych tym bardziej wiarygodne wyniki, a nie chcielibyśmy wyciągać błędnych wniosków. W razie jakichkolwiek pytań, czy problemów z ankietą zapraszam do kontaktu za pośrednictwem forum, baź mailowo bezpośrednio z moją osobą:
marcin.popielarski@umed.lodz.pl

Link do ankiety:
https://forms.gle/8FHqU91NjXd3NXLP7