Autor Wątek: Równoważnik za brak lokalu lub pomoc finansowa na uzyskanie lokalu mieszkalnego  (Przeczytany 17225 razy)

Offline Tadzik987

• Stary Wyga
  • *
Witam, czy wiadomo od kiedy miałaby wejść podwyżka dodatku na zakup lokalu ? Nie ukrywam że trochę mi się spieszy :)

Obwiązywać będzie od 1 marca, to możesz składać.
Czy to już potwierdzone info ? Pytałem u siebie kwatermistrzów i szefa związków i nikt nic nie wie  :cooo:

Gdzieś tu Komendant H. Pisał ze rozporządzenie zostało przekazane do MSWiA.

Offline mlasppsp

• Początkujący
  • *
Witam, czy wiadomo od kiedy miałaby wejść podwyżka dodatku na zakup lokalu ? Nie ukrywam że trochę mi się spieszy :)

Obwiązywać będzie od 1 marca, to możesz składać.
Czy to już potwierdzone info ? Pytałem u siebie kwatermistrzów i szefa związków i nikt nic nie wie  :cooo:
Ona wejdzie najprawdopodobniej tuż przed kwietniem tak żeby 1 kwietnia funkcjonariusze dostali nowa mieszkaniowke z dołu a zapomogę po nowemu

Offline Eqinox

• VIP
  • *
Gdzieś tu Komendant H. Pisał ze rozporządzenie zostało przekazane do MSWiA.
Kwalifikacyjny też tam leży  :rofl:
I miał być nowy o "czasie służby"

Offline aspirancik

• Początkujący
  • *
Witam, wiadomo coś kiedy zostanie podpisany i czy w ogóle zostanie podpisany wzrost kwoty za brak lokalu ? bo dochodzą mnie nieoficjalne słuchy, że nie zostanie to w ogóle podpisane .....

Offline Eqinox

• VIP
  • *
Witam, wiadomo coś kiedy zostanie podpisany i czy w ogóle zostanie podpisany wzrost kwoty za brak lokalu ? bo dochodzą mnie nieoficjalne słuchy, że nie zostanie to w ogóle podpisane .....
Będzie będzie bądź cierpliwy ostatnie szlify są robione.

Offline Beta998

• Początkujący
  • *
Będzie do końca marca czy dopiero w kwietniu?

Offline Tadzik987

• Stary Wyga
  • *
Będzie do końca marca czy dopiero w kwietniu?

Aktualnie brak nawet w procesie legislacyjnym   :rofl: