Siusiek, wyluzuj, nic nikomu nie zabieram.Tak, jestem biurowy. Nie, nie zasilałem wtedy jrg bo nie było takiej potrzeby. Nie podam Ci mojej stawki za nadgodzinę bo jej nie znam. Nie mam nadgodzin, domyśl się dlaczego
Cytat: KLAWY w Sierpień 04, 2021, 07:07:30Cytat: Strażak wro w Sierpień 01, 2021, 10:05:46Nie lubię narzekania, i tyle. Co do podwyżek, jak tankuję auto czy płacę rachunki m.in. za prąd... Uważam że one się nam należą A jak zapanuje czerwonka, jestem gotów wsiąść na samochód za chłopaków....Dlaczego Masz wsiadać "za chłopaków" ? Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Bo Kolega pewnie biurowy i przy obniżonym stanie JRG zasili podział. Szacun Kolego @Strażak wro
Cytat: Strażak wro w Sierpień 01, 2021, 10:05:46Nie lubię narzekania, i tyle. Co do podwyżek, jak tankuję auto czy płacę rachunki m.in. za prąd... Uważam że one się nam należą A jak zapanuje czerwonka, jestem gotów wsiąść na samochód za chłopaków....Dlaczego Masz wsiadać "za chłopaków" ? Nie rozumiem Twojej wypowiedzi.
Nie lubię narzekania, i tyle. Co do podwyżek, jak tankuję auto czy płacę rachunki m.in. za prąd... Uważam że one się nam należą A jak zapanuje czerwonka, jestem gotów wsiąść na samochód za chłopaków....
To walą Cię w rogi ja dostalem 80% funkcyjnego a nadal mówię że mam mało.
Cytat: pb11 w Sierpień 06, 2021, 18:01:39To walą Cię w rogi ja dostalem 80% funkcyjnego a nadal mówię że mam mało. Dobre..bo wiem z bardzo dobrego źródła że funkcyjnego nie ma jeszcze a o ile wejdzie to od października. Ponadto komendanci nie mają na to pieniędzy w budżetach.
Nawet na dzień strażaka nie mieli.
Czas goni. Im nas więcej tym lepiej. https://www.facebook.com/Wielki-Protest-Mundurowych-2021-100218085729620/