Autor Wątek: Decyzja komisji MSWiA-odwołanie od decyzji  (Przeczytany 6779 razy)

Offline michal12711

• Początkujący
  • *
Decyzja komisji MSWiA-odwołanie od decyzji
« dnia: Styczeń 31, 2018, 11:26:47 »
Witam panowie i panie mam 2 pytania po jakim czasie trafiają dokumentów po zaliczanej komisji lekarskiej do jednostki
I drugie ile trwa mniej więcej Decyzja odwołania od komisji MSWiA jeżeli będzie nie zaliczona ?

Offline mirek1

• Jeszcze nigdy w dziejach tak wielu nie mówiło tak wiele do tak wielu, mając do powiedzenia tak niewiele.
  • Weteran
  • *
  • "Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko."A.France
Odp: Decyzja komisji MSWiA-odwołanie od decyzji
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 31, 2018, 13:07:30 »
Witam panowie i panie mam 2 pytania po jakim czasie trafiają dokumentów po zaliczanej komisji lekarskiej do jednostki
I drugie ile trwa mniej więcej Decyzja odwołania od komisji MSWiA jeżeli będzie nie zaliczona ?
Do 30 dni powinieneś mieć doręczone orzeczenie k.l. i na złożenie ewentualnego   odwołania  do II instancji masz 14 dni. Komisja odwoławcza określi  Ci termin stawienia się na badanie.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone : wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
                                      Albert Einstein

Offline michal12711

• Początkujący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 31, 2018, 14:29:02 »
Dzięki

Offline michal12711

• Początkujący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 01, 2018, 08:58:14 »
Jeszcze jedno do tego tematu ktoś z  was panowie się odwoływał może są szanse na pozytywny wynik czy lepiej dać sobie spokój i walczyć dalej ?

Offline wybaczmi

• Bywalec
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 01, 2018, 09:24:42 »
Jeszcze jedno do tego tematu ktoś z  was panowie się odwoływał może są szanse na pozytywny wynik czy lepiej dać sobie spokój i walczyć dalej ?
A co masz do stracenia?
Znajomego ujebali na psychologu, powiedzieli mu ze ma "zaburzenia uposledzajace prace w grupie" a teraz służy na JRG. Pozdo

Offline Bastian

• Początkujący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 14, 2018, 16:07:28 »
Witam, mam pytanie czy można pisać badanie psychologiczne w innym województwie?

Offline Sanchez07

• Stary Wyga
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 10, 2018, 20:41:19 »
Witam.czy orientuje sie ktos moze czy mozna przelozyc termin badania psychologicznego ,ze tak powiem w istatniej chwili(dzien przed)

Offline GIBSON

• Początkujący
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 02, 2025, 13:46:53 »
Witam wszystkich chciałbym zapytać, może ktoś podpowie lub naprowadzi ile może trwać odwołanie. Zdawałem testy psychologiczne w łodzi w kwietniu 2024 i nie udało mi się. Odwołałem się do Centralnej komisji w warszawie w maju 2024 do dnia dzisiejszego nie dostałem żadnej odpowiedzi .Jedyne mam potwierdzenie z poczty ze mój list dotarł ,nie mam żadnego pomysłu co robić gdzie zadzwonić żeby, tylko się dowiedzieć bo żaden pracodawca któremu mówię że czekam na odwołanie nie chce mnie zatrudnić. Pozdrawiam.

Offline nygus

• Stary Wyga
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 02, 2025, 14:45:13 »
Moi znajomi zostali uwaleni przez ślady na zdjęciu rtg dolnego odcinka kręgosłupa. Zrobili ponowne badania prywatnie, gdzie stwierdzono, że to niegroźne zwapnienia. Po przedłożeniu dokumentów zostali normalnie przyjęci.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline GIBSON

• Początkujący
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 03, 2025, 20:36:42 »
nikt nie może  :huh: