Publiczne > Kosz publiczny

Czy jesteś za tym aby ZZ w PSP wypowiadały się na forum oficjalnie?

(1/2) > >>

Eqinox:
Ankietę wymyśliłem po zarzutach użytkownika radca, że jakoby wypowiadam się w imieniu "S" co jest oczywistą nie prawdą. Wypowiedź ta natchnęła mnie  do tego aby zmobilizować (poprzez użytkowników forum strazak.pl i czytających to forum) do tego żeby ZZ założyły oficjalne profile i wypowiadały się  ważnych dla środowiska sprawach. Czy pośród tak wielu członków prezydiów ZZ znajdą się ludzie na tyle przygotowani merytorycznie aby dyskutować na tym forum w imieniu swoich organizacji i ludzi których reprezentują.

SIUSIEK:
O to widzę że nie ma u kolegi przepływu informacji pomiędzy górą służbową a związkami skoro dół od kolegi nic nie wie.

Eqinox:

--- Cytat: SIUSIEK w Czerwca 10, 2017, 18:29:15 ---O to widzę że nie ma u kolegi przepływu informacji pomiędzy górą służbową a związkami skoro dół od kolegi nic nie wie.

--- Koniec cytatu ---
Myślę, że przepływ wszędzie jest taki sam... Lecą stanowiska rad w dół.... Ale dlaczego, skąd i po co to jest robione mało kto wie a być może nikt. Jak by był ktoś kto odpowie na wątpliwości ludzi było by to dobre zarówno dla ZZ jak i dla strażaków. Patrz przykład idzie z góry patrz MSWiA ma twitera. Wymiana poglądów miedzy politykami postępuje w "social mediach", a ZZ w PSP zawsze 10 lat za .....

radca:
Kol Eqinox może nauczyć się czytać? :rofl: jasno powiedziałem że mówisz i reprezentujesz Interesy twoje i twoich kolegów. Związki zawodowe nie mają tu nic do rzeczy. A oficjalne stanowisko związki mają na stronach. I żaden członek prezydium nie ma możliwości decydowania i wypowiadania się za związki bez upoważnienia.

Eqinox:

--- Cytat: radca w Czerwca 12, 2017, 09:44:44 ---Kol Eqinox może nauczyć się czytać? :rofl: jasno powiedziałem że mówisz i reprezentujesz Interesy twoje i twoich kolegów.

--- Koniec cytatu ---
A może to nie twoje słowa?

--- Cytat: radca w Maja 29, 2017, 08:46:38 ---Dla jasności Eqinox nie mówi w imieniu S.

--- Koniec cytatu ---
Przecież sam instruujesz użytkowników, że nie mowie w imieniu "S".  Z tą różnicą, że ja nigdy o tym nie pisałem, że reprezentuje ZZ "S" porostu się z tym nie kryje, że należę. Bo uważam, że bycie członkiem związku nie jest żadną ujmą.
A co reprezentowania interesów? Ja reprezentuje swój i raczej zawsze tak pozostanie a jaki jest twój pokażą kontrole... Chyba, że znowu macie remont  :rofl:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej