Cytat: Marek99998 w Październik 27, 2022, 20:31:41Nie było kogoś młodszego ludzie co to jest co obecnie się dzieje to jakiś skandal niektórzy to i z Dowódcy Zmiany awansowali na Wojewódzkiego To jest ten sam, co jeszcze wczoraj został powołany na p. o. zastępcy 01 Mazowsza@In_flamesA jak to się ma do tej wypowiedzi: https://ciechanowinaczej.pl/artykul/komendant-nowosielski/1365357"(...) Informacje te dementuje jednak rzecznik prasowy komendanta głównego PSP. W rozmowie z naszym portalem bryg. mgr inż. Karol Kierzkowski jednoznacznie stwierdził, że informacje o odwołaniu nadbryg. Jarosława Nowosielskiego nie są prawdziwe. Dodał, że komendant cały czas pełni swoje obowiązki, a obecnie przebywa na urlopie. (...)"
Nie było kogoś młodszego ludzie co to jest co obecnie się dzieje to jakiś skandal niektórzy to i z Dowódcy Zmiany awansowali na Wojewódzkiego
Przyglądając się tym zmianom kadrowym za obecnej władzy bratkowej mam wrażenie że PSP coraz bardziej schodzi na psy, bo liczy się tylko polityka i lizusostwo. To że brak kasy, mądrze zarzadzjących komendantów, wystarczającej liczby etatów a także coraz mniej chętnych do służby to dowody na potwierdzenie mojej tezy. Czy mam rację ?
Cytat: wydz408 w Październik 28, 2022, 10:41:14Przyglądając się tym zmianom kadrowym za obecnej władzy bratkowej mam wrażenie że PSP coraz bardziej schodzi na psy, bo liczy się tylko polityka i lizusostwo. To że brak kasy, mądrze zarzadzjących komendantów, wystarczającej liczby etatów a także coraz mniej chętnych do służby to dowody na potwierdzenie mojej tezy. Czy mam rację ?Wystarczy prześledzić ścieżkę kariery 01 i masz potwierdzenie swojej tezy... żeby zostać najwyższym stopniem trzeba COŚ osiągnąć, a nie być stronniczy politycznie
Jak oceniacie prace Bartkowiaka? Przypomnijcie sobie co załatwił Leśniakiewicz przez 7 lat swojej kadencji - drugą kominiarkę i drugie rękawice bojowe
Co jak co ktoś wie dlaczego w zeszłym roku z funkcji Z - Ca Wojewódzkiego w Szczecinie odwołano Grzegorza z Pyrzyc nawet nie dali infa na stronie KW PSP chodzi o zeszły rok
ktoś wie dlaczego wyleciał powiatowy że Stargardu w jego miejsce mianowano z - ca miejskiego że Szczecina ?
To się szybko ogarnąłeś Ale zapytaj w Stargardzie taka mała podpowiedz